Δράσεις ενημέρωσης στον Βόλο από την ''ΕΑμΠΣ''

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πολλαπλής Σκλήρυνσης (WORLD MS DAY 2019), η Ένωση Ανθρώπων με Πολλαπλή Σκλήρυνση Νομού Μαγνησίας & Β. Σποράδων, την ΠΕΜΠΤΗ 30 Μαΐου 2019 και ώρα 19:00 στην Παραλία του Βόλου συμμετείχε με ενημερωτικό περίπτερο στην Παγκόσμια κινητοποίηση με θέμα ''Ευαισθητοποίηση για τα αφανή συμπτώματα και τον αόρατο αντίκτυπο της Πολλαπλής Σκλήρυνσης'' και έδωσε ένα ηχηρό μήνυμα σχετικά με τα συμπτώματα που δεν είναι ορατά με την πρώτη ματιά.

Οι Εθελοντές της Ένωσης μοίρασαν ενημερωτικό υλικό, επικοινώνησαν με τους πολίτες του Βόλου, ενημέρωσαν, ευαισθητοποίησαν και πέρασαν όμορφα, ακούγοντας και τραγουδώντας έντεχνη μουσική, από τον φίλο και εθελοντή Δημήτρη Αρχοντή που επένδυσε μουσικά την εκδήλωση.

Την Παρασκευή 3 Μαϊου 2019 στις 6 μ.μ., στον χώρο της Ένωσης επίσης πραγματοποίησε Επιστημονική Εκδήλωση γύρω από τις εξελίξεις της Πολλαπλής Σκλήρυνσης με ομιλητή τον Νευρολόγο κ. Θάνο Νικόλαο.

Το ΔΣ και τα μέλη της Ένωσης ευχαριστούμε όλους τους Εθελοντές, Φίλους και Υποστηριχτές που μας βοηθούν γενικότερα, αλλά και όσους συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση αυτής της Εκδήλωσης.
Ευχαριστούμε επίσης όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και ιδιαίτερα τον Δήμο Βόλου που τον εκπροσώπησε η κα Νατάσσα Μορφογιάννη, η οποία είναι πάντα δίπλα μας, αλλά και κοντά σε όλους τους συμπολίτες μας.
Επίσης τις εφημερίδες Θεσσαλία και Ταχυδρόμο καθώς και τον κ. Μάνθο Μπάντελη για τα ηχητικά.

Η Ένωση είναι κοντά σε κάθε ασθενή που χρειάζεται ενημέρωση και υποστήριξη, και ελπίζει με την αύξηση της ευαισθητοποίησης όλων να βοηθήσει να ενδυναμώσουν οι σχέσεις, να μειωθούν οι παρεξηγήσεις και να καλυτερεύσει το υποστηρικτικό σύστημα για τους πάσχοντες

Η ΣκΠ μπορεί να μας αλλάζει, μπορεί να μας δυσκολεύει, αλλά είμαστε εδώ!

ΑΛΛΑ-ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ !