Καλοκαιρινή εκδήλωση από την Ένωση Ανθρώπων με Πολλαπλή Σκλήρυνση Μαγνησίας


Το απόγευμα της Τετάρτης 26 Ιουνίου 2019, στην Άλλη Μεριά Βόλου, ένα χρόνο περίπου μετά την ίδρυση της Ένωσης Ανθρώπων με Πολλαπλή Σκλήρυνση Νομού Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων (ΕΑμΠΣ), διοργανώθηκε μία ξεχωριστή γιορτή χαράς και ευχαριστιών προς τους εθελοντές και τα μέλη της Ένωσης. Η εκδήλωση ήταν μια πραγματική γιορτή αλληλεγγύης, χαράς και προσφοράς προς τιμή όλων των εθελοντών που βοήθησαν με κάθε τρόπο στις δράσεις της Ένωσης, αποχαιρετώντας με τον τρόπο αυτό την χρονιά που τέλειωσε και καλωσορίζοντας το Καλοκαίρι.


Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ευχαρίστησαν από καρδιάς όλες και όλους όσοι βοήθησαν και συνέβαλλαν από την αρχή της ίδρυσης της Ένωσης μέχρι και σήμερα, με κάθε τρόπο, στην λειτουργία του Συλλόγου, όπως και στην ανάπτυξη των δράσεων και των ομάδων ψυχοκοινωνικής στήριξης.

Ο «Εθελοντισμός έχει την δύναμη να εμπνεύσει, να βοηθήσει και τελικά να ενώσει τους ανθρώπους, ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Γιούλη Στανίση, Πρόεδρος της Ένωσης, τονίζοντας πως όλοι έχουμε μέσα μας την ικανότητα να βοηθήσουμε εκείνους που έχουν ανάγκη. Όμως για να μην παραμείνουν ευσεβείς πόθοι οι ελπίδες μας για έναν καλύτερο και πιο ασφαλή κόσμο χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ αφοσιωμένους εθελοντές, κάνοντας παράλληλα ένα ανοικτό κάλεσμα προς την κοινωνία του Βόλου και τις εθελοντικές Οργανώσεις να έρθουν στον Σύλλογο και να αποτελέσουν μέρος αυτής της συλλογικής προσπάθειας και προσφοράς προς τον άνθρωπο.

Είμαστε εδώ και αυτό που μας δίνει περισσότερη χαρά, συνέχισε, είναι τα μέλη-συνασθενείς και συνάνθρωποί μας να μας λένε πως η ύπαρξη του Συλλόγου μας τους έκανε να μην απογοητευτούν και να μην παραδώσουν τα όπλα…».


Την εκδήλωση, πλαισίωσε μουσικά ο φίλος εθελοντής της Ένωσης Δημήτρης Αρχοντής.
Οι δράσεις του Συλλόγου θα συνεχισθούν με νέα Προγράμματα και παρεμβάσεις προς όφελος όλων από την νέα περίοδο 2019-2020!!! Τα Γραφεία της Ένωσης στεγάζονται σε χώρο του Πολυδύναμου Κέντρου Νέας Ιωνίας Βόλου, στην οδό Μυτιλήνης και Κυρίλλου (δίπλα από το Βασδέκειο Στάδιο).