Οι Παρασκευές μας Αλλιώς


Στο πλαίσιο του Προγράμματος ψυχοκοινωνικής στήριξης που έχει αναπτύξει μεταξύ άλλων δράσεων η Ένωση Ανθρώπων με Πολλαπλή Σκλήρυνση Ν. Μαγνησίας και Β. Σποράδων «ΕΑμΠΣ», πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση για την νέα περίοδο 2019 – 2020 της ομάδας δημιουργικής απασχόλησης, εξόδου και διασκέδασης ‘’Οι Παρασκευές μας Αλλιώς ‘’με σκοπό τη γνωριμία παλιών και νέων μελών, την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ τους, την αλληλεπίδραση, την επικοινωνία.

Μέσα σε όμορφη ατμόσφαιρα, με θέα το Λιμάνι του Βόλου, τα μέλη συναντήθηκαν, αντάλλαξαν απόψεις, σκέψεις, προτάσεις, διασκέδασαν πίνοντας το καφεδάκι τους και ευχήθηκαν καλή και δημιουργική χρονιά, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη έξοδο.

Ανακοινώθηκε επίσης από μέλη του Δ.Σ. της ένωσης η εκδρομή που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Οκτωβρίου στα Λουτρά Πόζαρ και στην Έδεσσα.
Σύντομα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα και άλλων δράσεων καθώς και των ομάδων Στήριξης.

Για όσους δεν έχουν ενημερωθεί για τις ομάδες και δεν έχουν συμπληρώσει το έντυπο εκδήλωσης ενδιαφέροντος, όπως και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, εγγραφή στον Σύλλογο και ενημέρωση, μπορούν να επικοινωνούν με την Γραμματεία της Ένωσης καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή από 10 π.μ. – 1 π.μ. και από 6 μ.μ. - 8 μ.μ.
Τηλ Επικοινωνίας 694 840 7603


Η ζωή δεν τελειώνει με την διάγνωση, ΑΛΛΑΖΕΙ.
Εμείς συνεχίζουμε. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε !!
ΑΛΛΑ-ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ!!