ΧΑΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΨΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΖΩΗ!!!

Μια όμορφη εμπειρία έζησαν τα μέλη και οι φίλοι της Ένωσης Ανθρώπων με Πολλαπλή Σκλήρυνση Ν. Μαγνησίας και Β. Σποράδων, στην εκδρομή που πραγματοποίησαν την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στα Λουτρά Πόζαρ. Μια πρωτόγνωρη εμπειρία για κάποιους από τους συμμετέχοντες, που τους έδωσε την ευκαιρία να απολαύσουν το θερμό ιαματικό τους μπάνιο στο ιδιαίτερο και μαγευτικό αυτό τοπίο, όπου μια χαράδρα έχει δημιουργηθεί σ' ένα μεγαλοπρεπές, βραχώδες βουνό και μέσα της ρέει ο θερμοπόταμος Τόπλιτσα, σχηματίζοντας μικρούς καταρράκτες και ρηχές κοίτες στις όχθες.
Φυσικά σε αυτή την εκδρομή δεν υπήρχε ταξιδιωτικός- περιηγητικός σκοπός. Άλλος ήταν και ήταν διπλός. Από τη μια να δώσει την ευκαιρία σε ανθρώπους που το πρόβλημά τους τους περιορίζει σε μικρό ή μεγάλο βαθμό, να βγουν έξω από τα συνηθισμένα και από την άλλη να δείξει ότι κάτω από ορισμένες συνθήκες μπορούν να κάνουν ότι και οι υπόλοιποι και ότι το πρόβλημα δεν αποτελεί ανυπέρβλητο εμπόδιο.
Η απολαυστική εκδρομή έκλεισε με παγωτό και καφέ με θέα τους καταρράκτες της Έδεσσας και την επιθυμία όλων για την επόμενη εξόρμηση.Η πρόεδρος και το Δ.Σ. ευχαριστούν όλους τους συμμετέχοντες, μέλη, συγγενείς και φίλους που είναι δίπλα σε κάθε δραστηριότητα του Συλλόγου, καθώς και το γραφείο Volos Tours που συνέβαλε στην επιτυχία της εκδρομής με την άψογη οργάνωση.