ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Την  Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ένωσης η πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ανθρώπων με Πολλαπλή Σκλήρυνση Ν. Μαγνησίας & Β. Σποράδων ( Ε.Α.μ.Π.Σ.), μετά τις εκλογές της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης της 11ης Ιουλίου 2018 και εξέλεξε το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο  της  Ε.Α.μ.Π.Σ. για την επόμενη τριετία ως εξής:

    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΣΤΑΝΙΣΗ ΓΙΟΥΛΗ
    ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΑΡΙΝΟΥ ΟΛΓΑ
    ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΟΛΥΜΕΡΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ -ΑΡΓΥΡΗ
    ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΥΡΙΤΣΗ ΑΡΙΣΤΕΑ
    ΤΑΜΙΑΣ: ΜΑΜΟΥΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

    ΜΕΛΟΣ: ΛΑΛΕΣ ΜΙΧΑΛΗΣ  
    ΜΕΛΟΣ: ΜΗΝΕΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 


Το νέο διοικητικό συμβούλιο θα έχει τριετή θητεία.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη του σωματείου για την συμμέτοχη τους στις εκλογές, την εφορευτική μας επιτροπή, Γεωργαλά Βάνα, Γεωργίου Κώστα, Αναστασιάδη Σταμάτη,  όπως και την νομική μας σύμβουλο Ανδρομάχη (Άντυ) Μουτσινά για την πολύτιμη εθελοντική της προσφορά καθ` όλη την διαδικασία πριν και μετά τις εκλογές.

Το ανώτατο όργανο του σωματείου είναι η γενική συνέλευση (ΓΣ) δηλαδή όλα τα εγγεγραμμένα τακτικά μέλη μαζί με το ΔΣ. Όλοι μαζί λοιπόν ενωμένοι, θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να υλοποιήσουμε τους σκοπούς μας σύμφωνα με τις επιταγές του καταστατικού μας.

Κύριος σκοπός μας, η διεκδίκηση και η παροχή συμπαράστασης, υποστήριξης και βοήθειας προς όλους τους ανθρώπους με Πολλαπλή Σκλήρυνση (ΠΣ) η Σκλήρυνση Κατά Πλακάς (ΣΚΠ ) με γνώμονα πάντα την αλληλεγγύη, την συνένωση και την αγάπη.